El Qbasket Sant Cugat s'aferra a la seva afició per tornar a somriure

Els blau-i-negres van aconseguir el triomf a casa i trenquen una mala dinàmica de 3 derrotes consecutives

El Qbasket Sant Cugat va vèncer 72 a 62 al CB Vilatorrada, en un partit molt seriós dels blau-i-negres, i disputat el diumenge 19 de novembre. Esperonats per l'afició, els santcugatencs van poder retrobar-se amb la victòria i trencar així una mala dinàmica de 3 desfetes consecutives.

Un pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler ple fins dalt, amb falta d'espai per a tots aquells que volen veure el partit, va ser l'escenari d'un molt entretingut partit de bàsquet. Un Qbasket Sant Cugat, amb 4 baixes importants, va començar el partit amb ganes de poder endur-se el triomf i jugava d'una manera ràpida i fluida, però amb falta d'encert en el tir. L'equip visitant es va posar per davant en el marcador, però a poc a poc l'equip de Sant Cugat imposava la seva forma de joc. El primer quart finalitzava amb el resultat de 18-21. En el segon quart, el Qbasket Sant Cugat, aconsegueix millorar en defensa i deixar a l'equip visitant amb 9 punts favorables. L'equip de Sant Cugat, així, capgira el marcador i el segon quart finalitza amb el resultat de 36-30.

El tercer quart segueix amb els mateixos paràmetres i l'equip de Sant Cugat assoleix diferències de fins a 13 punts favorables, que després van ser reduïts per l'equip visitant. El tercer quart acaba amb el resultat de 49-43. En l'últim quart tot s'ajusta i les diferències favorables per al Qbasket són d'1 i 2 punts. És a partir del minut 7 d'aquest quart quan el Qbasket Sant Cugat fa molt bon bàsquet i aconsegueix diferències de 13 punts. Bones accions d'equip i efectivitat en el rebot defensiu i ofensiu. El partit finalitza amb el resultat de 72-62.