El Qbasket Sant Cugat aprofita el factor local per tornar a sumar

Les blau-i-negres van sumar un nou triomf a casa en aquesta temporada i encadenen 2 victòries seguides a la ZEM Rambla del Celler

El femení del Qbasket Sant Cugat va guanyar al Bàsquet Canyelles per 40 a 35, aprofitant de nou el suport de l'afició, el diumenge 29 d'octubre. Les santcugatenques s'estan consolidant com a locals, i és que sumen la seva 2a victòria seguida a la ZEM Rambla del Celler.

El Qbasket Sant Cugat va sortir amb un ritme molt lent i amb falta d'intensitat. No va ser fins al minut 4 del primer quart, quanles locals van començar a entrar en el partit, després que Agustí Forné canviés el quintet inicial. Amb això, el primer parcial va finalitzar 7 a 10. En el segon quart, l'equip de Sant Cugat va millorar el ritme, però es van mantenir les distàncies en el marcador, amb el 17-21.

En el tercer quart, amb la lliçó apresa del succeït en el primer quart, les santcugatenques apareixen en el partit, i en pocs minuts, amb un joc més ràpid i amb intensitat, aconsegueixen capgirar el marcador (29-28). En l'últim quart, el Qbasket Sant Cugat augmentava la distància en el marcador, tot i que les errades no provocades i les males decisions de tir, van fer que les visitants poguessin maquillar el resultat (40-35).