El Qbasket Sant Cugat cau com a local i veu trencada la seva bona dinàmica

La falta d'encert de les blau-i-negres va privar a l'equip d'encadenar la seva 3a victòria consecutiva

El femení del Qbasket Sant Cugat no va poder encadenar la seva 3a victòria consecutiva, i és que les santcugatenques van perdre 53 a 58 davant el Càmping Bianyà Roser C, el diumenge 25 de febrer. El resultat no va reflectir el joc de les santcugatenques, que van lluitar al màxim, però no van estar encertades en alguns moments decisius del partit. Les visitants van proposar un duel de molt de contacte, que en determinades ocasions del partit, creava uns certs dubtes en l'equip de Sant Cugat.

En el primer quart, el Càmping Bianyà Roser C va estar més encertat en el rebot, i és que les jugadores del Qbasket no aconseguien tancar bé la seva zona, així com algunes perdudes de pilota no provocades, feien que el resultat al final del primer quart fos de 16-18. En la segona habitació, les jugadores del Qbasket Sant Cugat augmentaven la intensitat, però sense massa encert en la resolució de les jugades. L'equip visitant seguia amb un nivell de contacte molt alt, no obstant això, les blau-i-negres podien situar-se només 4 punts per sota. De nou, unes perdudes de possessió, permetien a les rivals obrir una nova diferència en el marcador, amb el resultat de 23-32 del 2n quart.

Sense abaixar els braços en cap moment, les jugadores d'Agustí Forné van continuar lluitant i mostrant el seu senyal d'identitat i aconseguien acostar-se en el marcador. El tercer quart finalitzava amb el resultat de 37-43. Les jugadores del Qbasket Sant Cugat van sortir al darrer parcial amb l'objectiu de buscar el triomf, amb un joc alegre i divertit, tancant millor la defensa i aconseguint posar-se a 4 punts. Però de nou, unes perdudes de pilota, van fer que el resultat final fos de 53 a 58.