El Qbasket Sant Cugat cau en el debut de Jordi Buendia a la banqueta

Les blau-i-negres van dominar el primer quart, però van veure com les rivals a poc a poc obrien una escletxa en el marcador

El femení del Qbasket Sant Cugat va arrencar el 2023 amb una derrota, i és que les blau-i-negres perdien 42 a 57 contra el Bàsquet Cornellà, el diumenge 15 de gener. Les santcugatenques, així, no van poder començar amb bon peu en el nou periple amb Jordi Buendia, que feia el seu debut oficial com a tècnic.

L'inici del partit va estar molt igualat, sense diferències en el marcador, i on tots dos equips posaven un ritme alt al partit. Per part de l'equip local, Jordi Buendia provava diferents alternatives, tant en atac com defensa. Així doncs, el primer quart finalitzava amb el resultat de 13-11. En el segon quart, les santcugatenques van cometre diversos errors, amb pèrdues no forçades i sense encert en el tir, permetent que l'equip visitant finalitzés el quart amb el resultat a favor 21-29.

En el tercer quart, les jugadores del Qbasket Sant Cugat van sortir amb la intenció de rebaixar la diferència en el marcador i per moments semblava que el poden aconseguir. No obstant això, de nou, la falta d'encert en el tir, va condemnar a les blau-i-negres a seguir per sota en el marcador i acabar el tercer quart amb el resultat de 32-44. En l'últim quart, l'equip visitant es va dedicar a gestionar la diferència favorable en el marcador, mentre que les santcugatenques intentaven per tots els mitjans poder acostar-se en el marcador, acabant el partit amb el 42 a 57.

Amb aquesta derrota, les santcugatenques segueixen sense guanyar com a locals i es mantenen en l'11a posició de 14 equips. En la pròxima jornada, el Qbasket Sant Cugat visitarà la pista del Sedis Efausa, el dissabte 21 de gener, amb l'objectiu d'encadenar la seva 4a victòria consecutiva a domicili.