El Qbasket Sant Cugat cau en la pròrroga en un partit que va tenir dominat

Els blau-i-negres sumen la seva 4a derrota en les darreres 5 jornades i s'enfonsen en la classificació

El masculí del Qbasket Sant Cugat perd 67 a 75 davant el CE Gelida en la pròrroga, en un partit en els quals els blau-i-negres van tenir opcions de sumar el triomf, el diumenge 22 de gener. Els santcugatencs van desaprofitar una renda d'11 punts en el darrer quart, i després del 57 a 57 en el temps reglamentari, els visitants sortien millor i decantaven la balança a favor seu.

Amb això, el Qbasket Sant Cugat va tenir un inici prometedor, en el qual en pocs minuts s'avança en el marcador amb un 11-0. Els visitants, però, es reposaven amb encert en els triples, per col·locar el 18 a 13. En el segon quart, els blau-i-negres mantenien el guió del partit, i aconseguien obrir de nou una escletxa en l'electrònic (32 a 22).

En la represa, el Qbasket Sant Cugat mantenia la diferència en el marcador, fruit del joc ràpid i de l'encert en el seu llançament (47 a 36). Quan tot semblava que es decantava perquè els locals sumessin un nou triomf, el joc es va igualar i els blau-i-negres no van saber aguantar el resultat, arribant al final del temps de joc amb l'empat a 57. Ja en el temps extra, els visitants sortien millor i aconseguien endur-se el partit per 67 a 75.

Amb aquesta derrota, la 2a de manera consecutiva, el Qbasket Sant Cugat perd pistonada i cau a la 8a posició de la classificació, tancant així la 1a volta de la competició. En la pròxima jornada, la represa de la categoria, els blau-i-negres els toca descansar.