El Qbasket Sant Cugat cau i mira de reüll les posicions de descens

Els blau-i-negres ocupen una de les 2 posicions de promoció de descens, quan li resten 2 partits per acabar la competició

El masculí del Qbasket Sant Cugat va perdre 52 a 60 davant el CB Castellet, en un duel clau per a la permanència, el diumenge 23 d'abril. Després d'un mal inici, els blau-i-negres van estar tot el partit per darrere en l'electrònic, desaprofitant una oportunitat d'or per fer un pas endavant cap a la permanència.

Amb això, els santcugatencs van sortir relaxats sobre la pista de joc i amb poc encert, aprofitant-ho els visitants amb un parcial inicial de 0 a 7, marxant amb el 7 a 12 en els 10 primers minuts. El desencert del Qbasket Sant Cugat es va mantenir en el 2n quart, aconseguint una renda de 13 punts per al CB Castellet, que es reduïa al pas pels vestidors (22 a 29).

En la represa, els blau-i-negres van fer un canvi d'actitud i van poder retallar distàncies, veient-se 3 punts per sota en el marcador. Les pèrdues i distraccions posteriors dels santcugatencs, però, van beneficiar al CB Casteller, que recuperava el seu avantatge (36 a 46). Ja en el darrer temps, la bona defensa del Qbasket Sant Cugat va donar esperances als aficionats de la ZEM Rambla del Celler, però finalment els rivals van sentenciar amb el seu joc interior (52 a 60).

Amb aquesta derrota, el Qbasket Sant Cugat segueix ocupant una de les posicions de promoció de descens, quan només li resten 2 partits per acabar la competició. En les pròximes setmanes, els blau-i-negres jugaran 2 finals vers el CB Corbera i el CE Gèlida, precisament els 2 equips que té per davant en la classificació, en 2 finals per a la permanència.