El Qbasket Sant Cugat cau vers un rival directe

Els blau-i-negres van anotar només 3 punts en el tercer quart, fent impossible la posterior remuntada

Derrota dolorosa a casa del Qbasket Sant Cugat contra el Bàsquet Pia de Sabadell per 53-63. Amb un partit enrevessat, complicat i amb falta d'encert per part dels dos equips s'ha arribat al descans amb un 33-31 per als locals. El bàsquet Pia ha aconseguit mantenir-se en el partit fins a l'inici del tercer quart on una pèssima arrencada dels locals, amb tan sols 3 punts anotats en 10 minuts, ha permès a l'equip visitant establir unes rendes al voltant dels 10 punts que ja han estat impossibles de reduir fins al final del partit per als jugadors de Santi Argento.

Una derrota dolorosa, ja que es tractava d'un rival de la zona baixa de la taula amb el qual era important establir diferències. Tot i la millora en el darrer quart de l'equip de Sant Cugat, mai hi va haver una sensació real que era possible donar la volta al partit. Dues tècniques a l'entrenador local van acabar de complicar les opcions del Qbasket Cugat i ja van derivar en un final de partit complicat i amb poques possibilitats de victòria.