El Qbasket Sant Cugat continua sense revertir la seva mala dinàmica

Els blau-i-negres encadenen 7 derrotes consecutives, després de desaprofitar una oportunitat d'or davant el penúltim classificat

El masculí del Qbasket Sant Cugat va perdre 59 a 69 vers l'Sfèric Bàsquet, en un partit clau per als santcugatencs per trencar la seva mala dinàmica, el diumenge 12 de març. Els santcugatencs, tot i rebre el penúltim classificat, no van ser capaços d'endur-se el triomf, en uns minuts finals per oblidar, i ja encadenen 7 derrotes consecutives.

Ambdós equips arribaven al duel amb necessitat de guanyar, no obstant això, el Qbasket Sant Cugat sortia amb més intensitat, tenint una major eficàcia en el rebot (20 a 18). Els blau-i-negres van poder fer un pas endavant en el segon parcial, però no van saber aprofitar la seva renda de 9 punts, en marxar al pas pels vestidors amb el mínim avantatge (37 a 36), després que els visitants anotessin un triple des del mig del camp sobre la botzina que marcava el descans.

En la represa, igualtat total en l'electrònic, amb alternances per part dels 2 equips i amb un resultat de 48 a 49, un cop acabat el 3r quart. En l'últim parcial, tanmateix, l'Sfèric Bàsquet va creure més en la victòria i es va acabar imposant 59 a 69.

Amb aquesta desfeta, el Qbasket Sant Cugat continua immers en una mala dinàmica (7 derrotes consecutives) i és antepenúltim en la classificació. En la pròxima jornada, els blau-i-negres visitaran la pista del CB Navàs B, cuer de la 2a Catalana, el diumenge 19 de març.