El Qbasket Sant Cugat continua sumant a domicili

Les blau-i-negres encadenen el seu 3r triomf fora de casa i se situen en plena lluita per la permanència

El femení del Qbasket Sant Cugat va guanyar 36 a 53 al CN Terrassa B, el diumenge 18 de desembre, en un partit en el qual va destacar la faceta defensiva de les santcugatenques i l'alt nombre de rebots aconseguits en totes dues cistelles. Amb aquesta victòria, la 3a a domicili de manera seguida, les blau-i-negres agafen oxigen i fan un pas cap a la permanència, en el primer partit sense Rafa Delgado i amb Jordi Albert Pigem com a entrenador interí.

En el primer quart del partit, bon joc desplegat per al Qbasket Sant Cugat per acabar agafant la iniciativa en el marcador (7-12). Similar guió el del segon parcial, amb unes blau-i-negres més encertades en atac, però sense poder obrir una escletxa en el marcador (20-24).

En la represa, el Qbasket Sant Cugat va poder marcar diferències i assolir un avantatge màxim de 13 punts, amb un joc ràpid i de grup, que es reduïa en acabar el parcial (26 a 37). En el darrer quart, mateixa tònica del partit, aconseguint les blau-i-negres traça bones jugades per a poc a poc ampliar el seu avantatge, amb el definitiu 36 a 53.

Amb aquest triomf, el 3r seguit fora de casa del Qbasket Sant Cugat, les blau-i-negres escalen a l'antepenúltima posició, tot i comptar amb un partit pendent que les podria catapultar fins a la 9a posició de 14 equips. El retorn a la competició per a les santcugatenques serà a casa davant el BF Cornellà, el diumenge 15 de gener.