El Qbasket Sant Cugat deixa escapar un important triomf

Les blau-i-negres encadenen la seva 4a desfeta consecutiva en la 1a Territorial

El femení del Qbasket Sant Cugat es va quedar a les portes de sumar el triomf, i és que les blau-i-negres van perdre 50 a 53 vers el Gramenet BC, el diumenge 26 de novembre. Amb això, les santcugatenques acumulen 4 jornades sense poder guanyar, després d'un duel davant el segon classificat de la competició.

Interessant partit el jugat pel sènior femení del Qbasket Sant Cugat contra el Gramenet BC. El partit ha començat de forma molt prometedora per a l'equip de Sant Cugat, amb un parcial de 6-0, que en els minuts posteriors ha estat igualat per l'equip visitant. L'equip local, amb un grup de jugadores molt joves, imposava un ritme alt de joc i amb una defensa forta. El partit està molt igualat i el primer quart finalitza amb el resultat de 8-10. En el segon quart, les situacions de posar-se per davant del marcador afavorien al Qbasket Sant Cugat, però les jugadores no estaven molt encertades en la finalització. El segon quart, finalitza amb el resultat de 17-19.

A la sortida del descans, les santcugatenques, surten a la pista amb una intensitat molt alta i aconsegueixen capgirar l'electrònic amb avantatges de fins a 6 punts. El marcador al final del tercer quart és de 39-36. L'últim i definitiu quart té alternances en el marcador. Sembla que el Qbasket pot obrir una escletxa, però són les jugadores visitants, les que a base de tirs lliures, aconsegueixen posar-se per davant i sumar el triomf.