El Qbasket Sant Cugat es veu àmpliament superat com a local

Les blau-i-negres encadenen 4 jornades consecutives sense guanyar i es mantenen en posicions de descens

El femení del Qbasket Sant Cugat va perdre 38 a 62 davant del CEB Sant Jordi de Rubí, en un partit en el qual les visitants van obrir escletxa ràpidament en el marcador, el diumenge 5 de febrer. Les blau-i-negres, així, segueixen sense conèixer la victòria amb Jordi Buendia al capdavant de l'equip, encadenant 4 derrotes consecutives des de la seva arribada.

Des de l'inici del partit, el conjunt visitant va començar a agafar avantatge en el marcador, mentre que la falta d'encert del Qbasket Sant Cugat li dificultava escurçar distàncies (5 a 15). A més, el guió del duel es va mantenir durant el 2n quart, en el qual el CEB Sant Jordí de Rubí va seguir amb la seva alta eficàcia en els tirs i el joc global (15 a 34).

En la represa, tot i que les santcugatenques van canviar la seva actitud i van poder incrementar el seu ritme de joc, les visitants seguien dominant amb solidesa l'electrònic (27 a 52). Ja en el darrer quart, les rubinenques van saber tenir el control, per acabar vencent 38 a 62.

Amb aquesta desfeta, el Qbasket Sant Cugat encadena 4 derrotes, coincidint justament amb l'arribada de Jordi Buendia al capdavant de l'equip, i es manté en l'antepenúltima posició de la classificació. En la pròxima jornada, les blau-i-negres rebran la visita del Manresa CBF, el diumenge 12 de febrer.