El Qbasket Sant Cugat es veu superat davant l'escalf de l'afició

Les blau-i-negres no van tenir opcions, i és que les barcelonines aprofitaven el poc encert anotador de les locals del segon quart per trencar el partit

El femení del Qbasket Sant Cugat va caure 46 a 70 contra el JAC Sants Barcelona B, en un duel disputat el diumenge 7 d'abril. Les santcugatenques no van tenir opcions, tret del primer parcial, de posar-se per davant en el marcador contra un dels equips de la part alta de la classificació.

El primer quart va estar igualat, amb un Qbasket Sant Cugat imposant un ritme de joc elevat i aprofitant el seu encert en els tirs i la bona defensa (13 a 14). En el segon temps, però, les visitants van poder trencar el partit, i 6 minuts de sequera de les santcugatenques va ser suficient perquè les barcelonines obrissin una diferència en l'electrònic (21 a 34).

El guió es va mantenir en el tercer parcial, i les blau-i-negres no van poder reduir les diferències. Poc encert en el tir i una defensa que no podia parar a l'equip visitant (35 a 58). En l'últim quart, el JAC Sants Barcelona B va seguir imposant el seu ritme per acabar guanyant 46 a 70.