El Qbasket Sant Cugat es veu superat pel líder de 2a Catalana

Els blau-i-negres veuen trencada una bona dinàmica que els estava allunyant de les posicions de descens

El masculí del Qbasket Sant Cugat va perdre 61 a 67 davant el Bàsquet Sant Pere, líder del grup 4 de la 2a Catalana, en un duel en el qual els blau-i-negres no li van perdre la cara en cap moment, el diumenge 14 d'abril.

Partit emocionant el jugat en el pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, tot i la diferència important en la taula classificatòria, que feia presagiar un partit difícil per al Qbasket Sant Cugat. L'equip visitant va sortir a la pista amb una major intensitat, que aviat va fer que agafés una diferència en el marcador, ajudat pel seu encert en el tir de tres punts (20-29). En el segon quart, els santcugatencs van augmentar la intensitat defensiva, però el Bàsquet Sant Pere seguia amb el seu encert en el tir exterior (33 a 48).

Semblava que el partit se li escapava al Qbasket Sant Cugat, però a partir de transicions ràpides, aconseguia reduir les diferències en el marcador (50 a 57). En l'últim quart, amb tot per resoldre, els blau-i-negres van poder situar-se a 3 punts (59 a 62) a 4 minuts del final i van gaudir de fins a 2 ocasions per a posar-se per davant. Un seguit de perdudes de pilotes, però, van tornar a donar avantage als rivals, que van acabar vencent 61 a 67.