El Qbasket Sant Cugat esmaixa la violència masclista amb el seu Partit Mixt

El club blau-i-negre va celebrar per primera vegada aquesta iniciativa emmarcada en el Dia Internacional contra la Violència Masclista

El Qbasket Sant Cugat va dir prou a la violència masclista amb la celebració del seu Partit Mixt, el dijous 24 de novembre. Amb això, l'entitat blau-i-negre va disputar la 1a edició d'aquest duel amb l'objectiu de fomentar la igualtat en el món del bàsquet, en un acte emmarcat en el Dia Internacional contra la Violència Masclista, que se celebra el 25 de novembre.

Els jugadors del Qbasket Sant Cugat van jugar un Partit Mixt. FOTO: Cedida

Els jugadors del Qbasket Sant Cugat van llegir un manifest a favor d'erradicar la violència masclista. FOTO: Cedida


Els jugadors dels primers equips del sènior masculí i el sènior femení es van barrejar per enfrontar-se en un partit, el resultat del qual va acabar amb victòria a favor de la igualtat. Abans del partit, el president del Qbasket Sant Cugat, Quiqe Sánchez Aranda, juntament amb alguns jugadors santcugatencs, van llegir el Manifest del món de l'Esport per a l'eliminació de la violència envers les dones. Aquest manifest de la Generalitat de Catalunya reivindica "el compromís amb la llibertat i la garantia del dret de les dones a la seguretat, a la integritat física i psicològica, a la salut, a l'educació a la participació en la política".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem