El QBasket Sant Cugat s'estrena amb derrota a la 2a Catalana

Els blau-i-negres arrenquen amb mal peu la competició, en perdre com a visitants

Primer partit de temporada per part del masculí del Qbasket Sant Cugat contra un dels equips descendits de 1a Catalana de la temporada anterior, el CB Santpedor, el diumenge 24 de setembre. El resultat, però, no va ser l'esperat pels blau-i-negres, que van perdre 80 a 57 en la seva estrena en la 2a Catalana.

Bon inici de partit per part del Qbasket Sant Cugat, que aconsegueix posar-se per davant en el marcador, amb diferències favorables en el marcador de 5 punts. L'equip local, però, redueix les diferències amb el 24 a 13 en acabar el primer quart. Reacció esperada per part del Qbasket, que mitjançant un joc molt vistós i ràpid, aconsegueix acostar-se en el marcador. El segon quart, finalitza amb el resultat de 35-33.

Mal inici en el tercer quart per part dels santcugatencs que no aconsegueix els primers punts fins al minut 3 del quart i els següents, en el minut 6 del quart. Els visitants, així, creen una diferència, que seria difícil de reduir, fins al final del partit. El tercer quart finalitza amb el resultat de 60-42. En l'últim quart no va haver-hi canvi en l'escenari, on l'equip local va ser superior. El partit va finalitzar amb el resultat de 80-57. Xavier Martínez va ser seleccionat com a jugador destacat del partit.