El Qbasket Sant Cugat guanya i s'aferra a la salvació

Els blau-i-negres van imposar-se a un dels equips capdavanters i segueixen confiant en la permanència a 2a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat va aconseguir una victòria de prestigi davant el CB Cerdanyola B, i és que els blau-i-negres van guanyar 71 a 68, el diumenge 17 de març. Partit intens el que es va viure al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler que dona confiança als santcugatencs per aferrar-se a la permanència a 2a Catalana.

Tot i el triomf, els visitants van anar quasi tota l'estona al davant en el marcador i ja en els inicis van mostrar les seves intencions de poder tancar el partit com més aviat millor. Els santcugatencs, per la seva banda, no estaven molt encertats en la part ofensiva i podien imposar-se en els rebots. El primer quart finalitzava amb el resultat de 15-24. Mateixa tònica en el segon quart, en el qual el CB Cerdanyola B continuava més encertat que el conjunt local, i tot i les transicions ràpides del Qbasket Sant Cugat, l'electrònic reflectia el 27 a 39 al pas pels vestidors.

Inici amb una millora per part de l'equip de Sant Cugat en el tercer quart, que malgrat alguns errors en la pèrdua de la pilota, aconseguia estar més encertat en el tir i reduir així les diferències (48 a 53). En el darrer parcial, els visitants tornaven a tenir una còmoda diferència (9 punts), però el Qbasket Sant Cugat va augmentar a poc a poc la seva intensitat defensiva, i amb un parcial de 8 a 0 en els instants finals, retallava les distàncies. En els últims segons, cop sobre la taula dels blau-i-negres, que aprofitant el seu encert en el tir, van poder vèncer 71 a 68.