El Qbasket Sant Cugat guanya en la pròrroga i trenca una mala dinàmica

Els blau-i-negres tornen a somriure, després de 7 jornades consecutives perdent en la 2a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat torna a guanyar un partit, i és que els blau-i-negres van vèncer 74 a 84 davant el CB Navàs B, en un duel que es va acabar resolent en la pròrroga. Els santcugatencs estaven necessitats de victòries, ja que des del 4 de desembre que l'equip no sumava un triomf en aquesta temporada, acumulant ja 7 derrotes seguides.

Els santcugatencs van començar portant la batuta del joc, i és que fruit d'una bona defensa i de l'encert en el tir, s'avançaven en el marcador (10 a 17). Els blau-i-negres, però, van abaixar la seva intensitat defensiva i això ho va aprofitar el CB Navàs B per capgirar el duel (33 a 32).

A partir de la represa, igualtat tota en el partit, i és que mentre que l'electrònic reflectia el 49 a 49 al final del 3r quart, ambdós conjunts seguien empatats al final dels 40 minuts reglamentaris (70 a 70), aconseguint el Qbasket Sant Cugat petites diferències que no podia mantenir. Finalment, en la pròrroga, el conjunt visitant va estar més efectiu i va poder guanyar el partit (74 a 84).

Amb aquest triomf, el Qbasket Sant Cugat deixa enrere una mala dinàmica, tot i que es manté antepenúltim de la classificació. En la pròxima jornada, els blau-i-negres rebran el CE Sant Nicolau B, líder de la classificació, el diumenge 26 de març.