El Qbasket Sant Cugat guanya i fa un pas de gegant per a la permanència

Els blau-i-negres van vèncer a un rival directe i un triomf en la darrera jornada els assegurarà jugar un any més en la 2a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat es va imposar 60 a 52 al CB Corbera, en un duel a cara o creu per a la permanència, el diumenge 14 de maig. Els blau-i-negres van saber controlar el ritme de partit en tot moment i arriben a la darrera jornada depenen de si mateixos per evitar jugar el play-out.

Amb això, l'inici del partit va estar marcat per les imprecisions d'ambdós equips, fruit de la importància del duel, fins que a poc a poc, el Qbasket Sant Cugat va saber sobreposar-se als nervis. L'encert en els tirs, el bon joc global i una forta defensa feia que els santcugatencs agafessin un avantatge al final de la primera habitació de 15-9. En el segon quart, els blau-i-negres van seguir molt actius en defensa i a més van aconseguir encertar des de la línia de 3 punts (33-25).

En la represa, el Qbasket Sant Cugat va mantenir la intensitat defensiva, evitat que els visitants s'acostessin en el lluminós (48-41). Ja en el darrer quart, els locals van saber tenir el control, i aprofitant la seva bona defensa i l'encert en el tir, van acabar guanyant 60 a 52.

Comiat del jugador del Qbasket Sant Cugat Jordi Albert Pigem. FOTO: Cedida

Amb aquest triomf, el Qbasket Sant Cugat evita el play-out de descens, i en la darrera jornada es jugarà la permanència, visitant la pista del CE Gèlida, conjunt que té els mateixos punts que els blau-i-negres. Un triomf dels santcugatencs asseguraria a l'equip jugar la temporada vinent de nou en la 2a Catalana. El partit, a més, va tenir el comiat del jugador Jordi Albert Pigem, actual director tècnic del club. És per això que es va fer un homenatge en el qual se li va fer lliurament d'un quadre, amb cadascuna de les samarretes dels equips on ha jugat.