El Qbasket Sant Cugat guanya el partit en la pròrroga

Les blau-i-negres, amb el triomf, encadenen la seva 2a victòria consecutiva i fan un pas endavant cap a la permanència

El femení del Qbasket Sant Cugat va aconseguir una victòria de prestigi davant del Diagonal Mar Front Marítim, i és que les santcugatenques van poder guanyar en la pròrroga per 57 a 61, el diumenge 18 de febrer. Les blau-i-negres van haver de suar de valent per derrotar un rival directe per la permanència, però gràcies al triomf, fan un pas importantíssim per seguir un any més a la 1a Territorial.

Partit intens el jugat per tots dos equips, que es va haver de decidir en la pròrroga. Tots dos equips van sortir amb una intensitat alta i amb ritme alt de joc. Les santcugatenques s'imposaven en el rebot, i és que Carlota Dardé es feia propietària de la zona. El primer quart finalitzava amb el resultat de 14-14. El segon parcial es va mantenir la mateixa tònica, amb les locals augmentant la intensitat i el nombre de faltes. El Qbasket Sant Cugat, però, no aconseguia aprofitar els tirs lliures per tenir un major avantatge i facilitava que les locals s'acostessin en el marcador. El segon quart finalitzava amb el resultat de 26-30.

El tercer quart les santcugatenques van millorar el seu joc, però no era suficient per augmentar la diferència, arribant amb el 39 a 43. En el darrer parcial, les blau-i-negres agafaven una renda de 6 punts, però unes perdudes de pilota en l'últim tram van permetre que el Diagonal Mar Front Marítim empatés el duel i forcés la pròrroga (51a 51). En els 5 minuts extres, les jugadores del Qbasket Sant Cugat van saber imposar el seu ritme i aconseguir traçar jugades en grup, que les van fer distanciar-se en l'electrònic (57 a 61).