El Qbasket Sant Cugat guanya i segueix pensant en la salvació

Els blau-i-negres encadenen el seu segon triomf i confien en la seva permanència en la 2a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat va aconseguir un triomf de prestigi en vèncer 44 a 59 al CB Vilatorrada B, un dels rivals directes per la permanència, el dissabte 6 d'abril. Els blau-i-negres van imposar un ritme frenètic, i tot i que els locals no van tirar en cap moment la tovallola, el Qbasket Sant Cugat va sumar un triomf clau de cara a la salvació.

El Qbasket Sant Cugat va iniciar el partit amb una alta intensitat, que li va permetre posar-se per davant en el marcador 0-9, imposant el seu joc ràpid així com encert en el tir exterior. Així, el primer quart finalitzava amb el resultat de 15-17. En el segon quart, l'equip local posava una major resistència, posant-se en alguns moments per davant en el marcador, però els blau-i-negres continuaven per davant en el segon quart amb el resultat de 27-32.

En el tercer temps, el Qbasket Sant Cugat ampliava les diferències en el marcador, gràcies a l'encert de Guillermo Aljama (37-45). En l'últim quart el Qbasket Sant Cugat augmentava de nou la seva intensitat defensiva i, amb un parcial de 0-9, sentenciava el duel, amb el definitiu 44-59.