El Qbasket Sant Cugat guanya i trenca una ratxa de 3 derrotes seguides

Partit dominat pels blaus-i-negres des de l'inici, que els permet seguir en la lluita per evitar les posicions de descens

El masculí del Qbasket Sant Cugat va aconseguir una valuosa victòria en vèncer 44 a 74 al CN Sabadell B, el dissabte 24 de febrer. Amb aquest triomf, els blau-i-negres trenquen una mala dinàmica de 3 victòries consecutives i segueixen en la lluita per eludir les posicions de descens.

El Qbasket Sant Cugat va estar des del principi del partit l'equip dominador, i és que va sortir des de l'inici molt concentrat i amb intensitat. Des del xiulet inicial, els santcugatencs van anar generant diferència en el marcador, amb una bona defensa, sobretot en els primers compassos i amb bones decisions de tir. Un seguit de pèrdues de pilota al final del primer quart, però, van permetre als locals acostar-se en el marcador (14 a 17). El segon quart, va seguir pel mateix camí, amb un Víctor Ballesteros molt encertat tant en la part ofensiva com defensiva. Una bona defensa en general dels santcugatencs va fer que la diferència s'incrementés i s'arribés al final del segon quart amb el resultat de 27-38.

Un inici espectacular en el tercer quart per part del Qbasket Sant Cugat, amb robatori de pilotes i encert en el tir, va ajudar a ampliar la diferència i els nois d'Àlex Avilés gaudien del partit. El tercer quart va finalitzar amb el resultat de 37-56. En el darrer parcial, els blau-i-negres van continuar tenint l'encert en el tir i van incrementar la seva eficàcia des del llançament de triples, amb el definitiu 44 a 74.