El Qbasket Sant Cugat ja somriu en la 1a Territorial

Les blau-i-negres van poder vèncer com a locals davant un equip que encara no sap el que és guanyar aquesta temporada

El femení del Qbasket Sant Cugat va aconseguir la primera victòria de la temporada en vèncer al CE Diagonal Mar per 44 a 39, en un duel disputat el diumenge 8 d'octubre. Les blau-i-negres van saber impregnar el seu ritme a poc a poc per acabar guanyant per primer cop en aquesta 1a Territorial, davant un conjunt que tampoc sap encara el que és sortir victoriós.

Ja des del principi, el partit va ser intens per a totes dues parts, però sense massa encert a l'hora de fer punts. Les santcugatenques proposaven un bàsquet més ràpid, però no estaven encertades en el moment del tir, així com en el joc interior. El resultat del primer quart va ser 9-10. El segon quart, el Qbasket Sant Cugat va imposar el seu ritme en la pista així, tot i que seguia erràtic en els llançaments. El segon quart finalitza amb el resultat de 22-20.

En la represa, les locals van fer un pas en defensa i això les va ajudar a mantenir una diferència a favor seu (32 a 26). Ja en el darrer parcial, el Qbasket Sant Cugat va tenir una diferència de fins a 10 punts (38 a 28), i tot i que les visitants van poder retallar, no va ser suficient per evitar el primer triomf de les blau-i-negres.