El Qbasket Sant Cugat perd i certifica el descens a 2a Catalana

Els blau-i-negres encara no han guanyat cap partit de la fase de permanència i s'acomiaden de la 1a Catalana

El masculí del Qbasket Sant Cugat va perdre 74 a 62 davant el CB Peña Fragatina, el diumenge 22 de maig, perdent així la categoria. Els santcugatencs encara no saben el que és vèncer en aquesta fase de permanència, i amb la derrota d'aquesta jornada, certifiquen de manera matemàtica el seu descens a 2a Catalana.

El Qbasket Sant Cugat va aguantar durant el primer quart, i és que tot i arribar a perdre de 7 punts, els blau-i-negres retallaven en el tram final del parcial (15 a 13). En el segon quart, a més, els santcugatencs van poder posar-se per davant en el marcador, però acabaven per sota (31 a 26) en el pas pels vestidors.

En la represa, no obstant això, el joc interior de l'equip de Fraga feia mal als santcugatencs, que veien com el rival s'escapava en l'electrònic (57 a 46). En el darrer parcial, el Qbasket Sant Cugat va buscar l'èpica, però no va poder sorprendre el CB Peña Fragatina, el qual va guanyar 74 a 62.

Amb aquesta desfeta, els santcugatencs segueixen sense guanyar en la fase de permanència, amb un balanç de 5 derrotes. Quan resta 1 jornada perquè acabi la competició, l'equip ja no pot aspirar a salvar-se, i buscarà vers l'AECAM Malgrat, el diumenge 29 de maig, un triomf d'honor.