El Qbasket Sant Cugat perd i es precipita cap al descens

Els blau-i-negres van desaprofitar el desavantatge obtingut en la 1a part i encadenen la seva 5a derrota de manera consecutiva

El masculí del Qbasket Sant Cugat es va veure superat pel SE Casal Vilafranca, i és els blau-i-negres van perdre 63 a 83, el diumenge 26 de febrer. Els santcugatencs van anar per davant durant els primers 20 minuts, no obstant això, van patir una desconnexió que va permetre als visitants capgirar el partit.

Així doncs, l'enfrontament va arrencar d'una forma molt igualada, amb alternatives per part dels dos equips, però amb un baix ritme anotador (14 a 17). En el segon quart, el Qbasket Sant Cugat feia una passa endavant, i gràcies al seu encert en els triples, aconseguia un avantatge al pas pels vestidors (41 a 37).

En la represa, del partit, no obstant això, els blau-i-negres van patir una certa relaxació, que unit al desencert en els tirs lliures, va donar ales al conjunt vilafranquí per capgirar l'electrònic (51 a 60). Ja en el darrer parcial, els visitants van poder anar obrint una escletxa en el marcador, malgrat l'esforç i treball del Qbasket Sant Cugat, fins al definitiu 68 a 83.

Amb aquesta derrota, la cinquena de manera consecutiva, els blau-i-negres es mantenen en l'antepenúltima posició de la classificació. En la pròxima jornada, el Qbasket Sant Cugat visitarà la pista del Bàsquet Sitges, el dissabte 4 de març.