El Qbasket Sant Cugat perd i segueix immers en la seva mala dinàmica

Les blau-i-negres continuen sense conèixer la victòria com a locals i es mantenen en la darrera posició de la classificació

El femení del Qbasket Sant Cugat segueix sense alçar el vol, i és que les blau-i-negres van perdre 45 a 53 davant del Bàsquet Molins, el diumenge 5 de març, encadenant així la seva 7a derrota consecutiva. Amb això, difícil situació per al conjunt santcugatenc, que encara no sap el que és guanyar com a local aquesta temporada.

El partit va estar molt igualat des del xiulet inicial, amb el 12 a 12 al final dels primer 10 minuts. En el segon quart, els visitants estaven més encertades, i obrien una petita escletxa en el marcador (20 a 23). En la represa, no obstant això, les santcugatenques van trobar a faltar les nombroses baixes amb les quals es presentaven al duel, tot i el bon paper de les juniors debutants Lavínia ConteAlicia Bori, i acababen cedint 45 a 53.

En acabar el partit, l'entrenador Jordi Buendía va destacar "l'actitud de totes les jugadores" i es va comprometre a "seguir treballant i preparant-se pel pròxim partit". Amb això, el Qbasket Sant Cugat visitarà el CN Sabadell, el dissabte 11 de març, amb l'objectiu d'eludir la darrera posició de 2a Catalana.