El Qbasket Sant Cugat prepara un torneig de 3x3 solidari per Nadal

El recapte d'aquesta competició anirà destinat al Campus Solidari de Bàsquet a Thionk Essyl, un petit poble de 7.000 habitants al sud del Senegal

El Qbasket Sant Cugat recaptarà fons per al seu Campus Solidari de Bàsquet al Senegal, amb un torneig de bàsquet 3x3, un torneig que es disputarà el dissabte 23 de desembre a la ZEM Rambla del Celler. Amb això, les inscripcions per poder participar ja estan obertes i tindran un cost de 30 euros, el recapte total del qual anirà destinat a aquest projecte de la Fundació Foundawtion.

El torneig 3x3 de Nadal del Qbasket Sant Cugat arrencarà a les 9h i s'allargarà fins a les 15 hores. En aquesta edició, hi haurà diferents categories: mini, premini, escola, infantil, cadet, junior, sènior i veterans. Amb tot, una festa plena de bàsquet i solidaritat i que ajudarà a fer possible el 2n Campus Solidari de Bàsquet a Thionk Essyl, un petit poble de 7.000 habitants al sud del Senegal, i que tindrà lloc durant la Setmana Santa del 2024.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem