El Qbasket Sant Cugat i el TOT Sant Cugat segueixen de la mà, amb la renovació del conveni

El club, fundat l'any 2011, va néixer del Club Bàsquet Mira-sol i la seva filosofia és ser un equip de jugadors de Sant Cugat

El TOT Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat van decidir renovar el seu conveni de col·laboració amb l'objectiu de potenciar l'activitat esportiva i social del club de bàsquet entre els santcugatencs i santcugatenques.

Per part de Totmedia, empresa editora del TOT Sant Cugat, en la signatura del conveni va assistir Laura Grau, Directora general del TOT, mentre que per part del Qbasket Sant Cugat va estar present Quique Sànchez-Aranda, president del club santcugatenc.

El TOT Sant Cugat té convenis amb entitats i clubs de la ciutat per poder donar visibilitat a les seves activitats tant esportives com socials a través del mitjà en paper, web i xarxes socials. Un dels aspectes que afavoreixen a les entitats tenir el conveni amb el TOT és formar part del directori d'entitats del TOT, així com poder publicar qualsevol cosa referent al dia a dia de l'entitat a la seva secció ENTITATS i tenir una fitxa amb tota la informació necessària.

 
 
 
Comentaris

Destaquem