El Qbasket Sant Cugat segueix escalant posicions en la classificació

Les blau-i-negres trenquen una dinàmica de 2 desfetes seguides i segueixen lluitant per eludir el descens

El femení del Qbasket Sant Cugat va aconseguir una victòria de prestigi en vèncer 59 a 39 al Dominiques Barcelona, el diumenge 10 de març. Les blau-i-negres van saber dominar tota l'estona el ritme del duel i des del xiulet inicial van saber estar per sobre en l'electrònic per firmar una victòria que les allunya de les posicions de descens.

Des de l'inici del partit, es va poder veure que les jugadores del Qbasket Sant Cugat sortien pel partit i si era possible, amb una diferència important de cara a tenir avantatge en l'average. En el primer quart, les blau-i-negres van estar tota l'estona al davant en el marcador, amb avantatges còmodes de 8-10 punts a favor. El primer quart finalitzava amb el resultat de 18 a 8. En el segon parcial, les diferències es mantenien i a més les jugadores santcugatenques mostraven el seu encert des dels 3 punts, i els rebots, tant en defensa com en atac, en la majoria dels casos eren recollits per l'equip local. El segon quart acabava amb el resultat de 32 a 22.

En la segona part, segueixen els mateixos paràmetres i el Qbasket Sant Cugat va poder incrementar la diferència en el marcador, amb bones accions ofensivament i una bona defensa (46 a 31). Les visitants ho van intentar tot per a poder-se acostar en el marcador, reduint la diferència fins als 13 punts, però les santcugatenques no estaven disposades a donar més concessions i de nou, amb accions ràpides, aconseguien augmentar la diferència fins als 20 punts, amb el resultat final de 59 a 39, en un duel en el qual van destacar Iria Cañera i Anna Martínez.