El Qbasket Sant Cugat tenyeix de blau-i-negre el derbi de 2a Catalana

Les defenses d'ambdós conjunts van ser les grans protagonistes en aquest derbi santcugatenc de necessitats

Els 2 primers equips femenins de la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat es van veure les cares per primera vegada en la 2a Catalana, en un derbi que va acabar a favor de les blau-i-negres per 45 a 48, el dissabte 26 de novembre. En un partit en el qual les defenses van ser les grans protagonistes, ambdós conjunts van oferir un bon espectacle als aficionats del pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler.

Des de l'inici, ambdós equips van sortir disposats a endur-se el triomf, amb sòlides defenses, que dificultaven penetrar cap a cistella. Així doncs, i en un primer parcial amb un ritme anotador baix, el marcador reflectia el 9 a 8. En el segon quart, les blau-i-negres aconseguien imposar el seu joc i ritme i obrien una escletxa (14 a 23), abans del pas pels vestidors.

En la represa, el guió de l'enfrontament es va mantenir en aquests compassos, amb sòlides defenses per part d'ambdós conjunts de Sant Cugat, podent les vermell-i-negres acostar-se en el marcador. Ja en el darrer quart, la UESC va aprofitar l'embranzida per capgirar l'electrònic, no obstant això, les jugadores del Qbasket Sant Cugat no els va tremolar el pols per acabar vencent 45 a 48.

Amb aquest resultat, el Qbasket Sant Cugat aconsegueix la seva segona victòria de la temporada (ambdues com a visitant) i es reenganxa amb els equips de la part baixa de la competició, amb les mateixes victòries que la UESC. En la pròxima jornada, les blau-i-negres rebran la visita del BC Sant Joan Despí, líder de la competició, mentre que les vermell-i-negres visitaran el CB Santpedor, conjunt amb una única victòria.