El Qbasket Sant Cugat torna a somriure, després de 12 derrotes consecutives

Les blau-i-negres han necessitat una volta sencera per tornar a vèncer, i és que encara no sabien el que era guanyar aquest 2023

El femení del Qbasket Sant Cugat ha sumat la primera victòria d'aquest 2023 davant del Club Natació Terrassa B per 61 a 55, el diumenge 7 de maig. Aquest triomf, a més, suposa el primer de la temporada com a locals (havien guanyat 3 a domicili) i el primer de l'era de Jordi Buendia, i és que el tècnic encaixava 12 derrotes seguides d'ençà de la seva arribada a la banqueta blau-i-negre.

Des del principi, el Qbasket Sant Cugat va ser dominador del duel, i aprofitant l'encert en el tir i els rebots, obria una escletxa en el primer quart (19 a 14). A més, en el 2n quart, les blau-i-negres mantenien el ritme i trenaven jugades de mèrit, que juntament amb una bona defensa, les mantenia per davant en el lluminós (30 a 24).

En la represa, les santcugatenques van arribar a tenir una renda favorable de 10 punts, que mantenien en finalitzar el parcial (43 a 35). Ja en el darrer temps, el Qbasket Sant Cugat no va deixar escapar la victòria, imposant-se en el rebot i en l'encert en el llançament (61 a 55).

La victòria, però, ha arribat tard, i és que les blau-i-negres ja han certificat el seu descens a 3a Catalana, tot i que de moment eviten la darrera posició de la classificació. En la pròxima jornada, les santcugatenques visitaran el BF Cornellà, el dissabte 13 de maig.