El Qbasket Sant Cugat i la UESC obriran escoles de bàsquet a l'Índia

Els clubs santcugatencs, juntament amb l'Associació Egala, marcaran la metodologia de la formació tècnica d'aquestes noves escoles

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat segueixen apostant per transmetre els seus valors arreu del territori, i és per això que ambdós clubs obriran escoles de bàsquet a Dharmavaran (l'Índia). Després de participar les 2 entitats en el Campus Sant Cugat - Índia, els clubs de bàsquet han decidit fer un pas endavant per seguir formant a jugadors del país asiàtic i ho faran gràcies a la col·laboració de l'Associació Egala.

Així doncs, l'objectiu d'aquest projecte és implementar la metodologia dels 2 clubs santcugatencs en aquestes escoles amb la intenció de fomentar-la, tal com explicava el vicepresident del Qbasket Sant Cugat, Javi Martínez: "Volem que els infants puguin tenir l'oportunitat de practicar el bàsquet i és per això que un grup de tècnics visitarà periòdicament l'escola amb l'objectiu de marcar la metodologia de la formació tècnica dels futurs entrenadors. A part del vessant esportiu, volem fomentar valors com els d'integració social i igualtat". A més d'aquestes visites anuals, ambdós clubs faran un seguiment i formacions en línia per veure l'evolució dels tècnics". Amb això, una expedició d'entrenadors de la UESC i el Qbasket Sant Cugat visitarà el país asiàtic entre el 16 i el 31 de juliol per donar el tret de sortida d'aquestes escoles.

Amb tot, aquesta iniciativa neix gràcies a l'Associació Egala, la qual té per objectiu ajudar als infants de països subdesenvolupats a través de projectes esportius. "Volem obrir diferents escoles de bàsquet a Dharmavaran perquè en un futur els infants puguin competir entre ells. De moment, cada club se centrarà en la seva escola i aplicarà la seva metodologia" assenyalava el president de l'associació, el santcugatenc Jaume Garcia. A més dels 2 clubs de Sant Cugat, la UE Mataró també donarà el tret de sortida a aquest projecte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem