El Qbasket Sant Cugat venç al líder per seguir en bona dinàmica

Els blau-i-negres encadenen un nou triomf, després de més de 3 mesos sense guanyar

El masculí del Qbasket Sant Cugat sembla que ha retrobat les bones sensacions de l'inici de temporada, i és que els blau-i-negres van guanyar 82 a 70 davant el CE Sant Nicolau B, fins aleshores líder del grup, el diumenge 26 de març. Els santcugatencs van dominar el marcador des del xiulet inicial davant un equip que no va donar el seu braç a torçar.

Amb això, el 1r quart arrencava amb molt encert per part de tots 2 equips, amb els locals més ben situats en defensa, que els permetia obrir una petita escletxa en el marcador (18 a 14). En el 2n parcial, es va mantenir el guió del duel, amb uns santcugatencs sòlids en defensa i amb atacs ràpids, per seguir per davant al pas pels vestidors (44 a 32).

En la represa, el Qbasket Sant Cugat va arribar a gaudir d'un avantatge de 15 minuts, tot i que al final del període vencien 56 a 43. Ja en el darrer quart, la bona defensa i el bon joc dels blau-i-negres els donava un triomf vital per la permanència (82 a 70).

Amb aquesta victòria, el Qbasket Sant Cugat encadena 2 jornades amb marcadors favorables i escala a la 9a posició de 12 equips. En la pròxima cita, els santcugatencs jugaran contra el filial de la UESC, el dissabte 15 d'abril.