El Qbasket Sant Cugat es vol consolidar a la 2a Catalana i incorpora a 4 jugadores

El conjunt femení renova a 6 jugadores i fitxa a Codina, Dardé, Sebastià i Esgleyes per disputar la seva 2a temporada a 2a Catalana

El Qbasket Sant Cugat femení inicia una nova temporada a la 2a Catalana, després d'assolir la permanència gràcies al fi de competició decretat per la Federació Catalana de Basquet a causa la COVID-19. Amb això, el conjunt santcugatenc mantindrà a 6 jugadores de la darrera temporada i fitxa 4 jugadores (3 d'elles velles conegudes) a l'espera de fitxar una base.

Així doncs, les jugadores que continuaran respecta la darrera temporada seran les alers Anna Martínez i Eli Vives, les escortes Paula Pérez i Maria Casarramona i les pivots Lisa Spinnox i Carlota Ivorra, totes elles peces claus pel Qbasket Sant Cugat en aquest darrer any.

A més, el club, a l'espera de tancar una última base, ha recuperat les jugadores Tania Codina, Carlota Dardé i Marta Esgleyes, totes elles del femení de l'European International School, que van ser presents en l'ascens de l'equip santcugatenc a 2a Catalana. A més, el Qbasket Sant Cugat es reforça amb el fitxatge de Ruth Sebastài, del junior del Bàsquet Safa Claror.

Per a David Oliver, tècnic del Qbasket Sant Cugat: "Tindrem un equip molt jove, en el qual hem mantingut el bloc de jugadores de la darrera temporada. A més, hem reincorporat jugadores que ja coneixíem amb l'objectiu que aportin la seva experiència. Amb tot, ens volem consolidar a la categoria per a un futur, poder aspirar a alguna cosa més".

Finalment, el Qbasket Sant Cugat comptarà amb 3 baixes respecte a la darrera temporada: Cristina Làzaro defensarà la samarreta del Bàsquet Ateneu Montserrat, Xènia García es retira de les pistes de joc i la francesa Elissa Alain retorna al seu país.

 
 
 
Comentaris

Destaquem