Quarta derrota en quatre partits del DSV CV Sant Cugat a la Lliga Iberdrola

Les noies de Rafa Ruiz han perdut el quart partit consecutiu davant el Madrid Chamberí (1-3) en la quarta jornada de la primera divisió femenina

Mal inici per al DSV Club Voleibol Sant Cugat que ha perdut els 4 primers partits de la Lliga Iberdrola de voleibol femení. El d’aquest dissabte 2 de novembre, disputat a les 16 hores al Pavelló Municipal de Valldoreix davant el Madrid Chamberí, ha acabat amb derrota en què les visitants s’han imposat per 1 set a 3.

Els dos equips equips arribaven després de perdre els tres primers de la lliga, per tant era un duel entre dos equips de la part baixa de la classificació. Les madrilenyes han conseguit el primer triomf i el Sant Cugat segueix sense conèixer la victòria. El partit ha estat igualat, exceptuant el tercer set que ha acabat amb un contundent 11 a 25, els altres sets han acabat amb 21 a 25, 28 a 26 i l’últim ha estat de 18 a 25.

El partit, fins el tercer set, ha estat molt igualat i el primer set se l’ha endut el Madrid però el segon l’ha pogut guanyar el Sant Cugat. El primer set, ha tingut moltes alternances en el marcador i pocs errors per part de les jugadores dels dos conjunts. Tanta era la igualtat que hi havia a la pista que fins a 15 vegades en el primer set, el marcador ha estat a favor per un dels dos equips i fins a 5 el marcador ha estat igualat. Tot i això, un parcial d’ 1 a 6 en les últimes jugades ha donat el primer set al Madrid. El segon set ha estat el mateix tot i que encara més igualat perquè s’ha decidit amb un 28 a 26, les alternances eren la tònica del partit i no tenia una domini clar en el partit.

L’11 a 25 del tercer set ha estat la clau

Tot i això, en el tercer set, ha estat el Madrid Chamberí qui ha imposat la seva autoritat i ha anat sempre per davant el marcador. Fins a 18 punts anotats per al Madrid, han estat errors de les jugadores del Madrid, que ha dominat de principi a final el set acabant amb un 11 a 25 i que posava l’1 a 2 en el marcador. I el quart set, que ha estat el definitiu del partit, ha caigut també de la banda del Madrid Chamberí per un resultat de 18 a 25.

Rafa Ruiz: “No hem jugat com a equip i això s’ha vist reflectit en el partit”

L’entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha valorat el partit: “L’equip no ha estat amb la mentalitat que tocava, crec que no estem jugant com equip i estem jugant com individualitats i això es veu reflectit”. També ha dit què “no som tant bons com per tirar de jugadores que puguin guanyar-nos el partit. No hem jugat com a equip. Era un rival mol difícil però al que sabíem que podiem  guanyar”.

Creu que la clau ha estat en els errors de les seves jugadores: “Ha estat un partit amb molts errors, ja des del primer set. El primer el teníem pràcticament guanyat i per errors en el tram final ens han guanyat i després els demés sets han estat iguals, en tots hem començat però els hem acabat guanyat, excepte el segon. Hi ha hagut una falta de concentració general en tot el partit”.

Finalment, creu que per millora la situació es què “ell primer que hem de fer, es ser un equip. La lliga és molt dura i necessitem estar al millor nivell i ara mateix no ho estem”.

Amb aquesta derrota el DSV Club Voleibol Sant Cugat és cuer de la Lliga Iberdrola amb 4 derrotes i 0 punts. El Madrid Chamberí és 9è amb 1 victòria i 3 derrotes i 4 punts. La propera jornada el Sant Cugat visita el CV Barça, que tampoc ha guanyat cap parit i és 10è amb 1 punt, el proper 10 de novembre. Mentre que el Madrid Chamberí té la dura visita del May Deco Voleibol Logroño a casa el millor equip de la competició.

Teatre auditori de Sant Cugat Concert: Lizz Wright. Foto: Adrián Gómez