Quatre empreses opten a la gestió de l'OMET

Dues de les quatre empreses són de Sant Cugat

Quatre són les empreses que s'han presentat al concurs públic per gestionar, els pròxims anys, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Són Team Partners, Fundació Paidos, Llop Gestió de l'Esport i Ferrovial Servicios. Team Partners és l'actual empresa, santcugatenca, que gestiona l'OMET. També és una empresa de Sant Cugat la Fundació Paidos, també arrelada al municipi i que ofereix els seus serveis a diferents escoles de la ciutat. Llop Gestió de l'Esport és de Molins de Rei.

El procés de licitació
Segons ha informat l'Ajuntament al TOT Sant Cugat, el calendari del procés de licitació és el següent. Aquest dilluns, 6 d'octubre, s’ha obert el Sobre 2, que correspon a la documentació tècnica relativa als criteris d’adjudicació no quantificables de forma automàtica. El sobre 2 val 40 punts i té a veure amb la proposta de projecte de gestió i explotació dels serveis així com la presentació d’una proposta del quadre de comandament integral (QCI), una proposta de web específica i un pla de qualitat.

El dilluns 3 de novembre està previst l’obertura del Sobre 3, que correspon als criteris d’adjudicació quantificables de forma automàtica (oferta econòmica més avantatjosa), i que val 60 punts.

El nom de l'empresa guanyadora es farà públic el gener del 2015
L’empresa guanyadora serà la que més puntuació obtingui de la suma total dels dos Sobres i l’adjudicació definitiva i signatura del contracte està previst pel gener de 2015.

Com que en els últims anys la regidoria d'Esports no ha convocat aquest concurs públic, ha provocat que l'OMET hagi estat en els últims anys en pròrroga forçosa.

 
Comentaris

Destaquem