Quatre integrants de la UESC guanyen el campionat d'Espanya júnior amb el St. Adrià

L'Snatt's Femení Sant Adrià es proclama campió d'Espanya de bàsquet en la categoria júnior amb quatre integrants UESC en l'staff tècnic

Dani José, Ferran Giménez, Carlos Flor i Joana Orive són els quatre integrants de la UESC que han aconseguit aquest cap de setmana el campionat d'Espanya de bàsquet femení en la categoria júnior. Dani José actualment és el director tècnic de la UESC i primer entrenador de l'Snatt's femení Sant Adrià. Per la seva banda, Ferran Giménez i Carlos Flor entrenen actualment l'equip femení vermell de la UESC; i Joana Orive entrena l'infantil femení negre del club santcugatenc. Tots tres formen part de l'staff tècnic del club barcelonès.

Per Dani José ha estat un èxit especial: "Portava set temporades entrenant al femení del Sant Adrià i aquest any em van comunicar que era l'últim. Per això, aquest últim títol ha estat molt especial". 

El conjunt de Dani José va realitzar un gran esforç en les semifinals del campionat, en les quals l'equip català es va imposar en la pròrroga a l'equip gallec, Celta Zokro (que era el màxim favorit). En la final, el Sant Adrià va vèncer al Canterbury canari. "Vam aconseguir, contra tot pronòstic, guanyar al Celta en un partit en el que vam lluitar molt". En el partit en el qual es decidia el títol, en canvi, les de Sant Adrià van quallar un gran partit i van ser superiors al Canterbury.

 
Comentaris

Destaquem