Qui guanyarà el clàssic?

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat preveu un 3 a 1, i el de la Penya Madridista de Sant Cugat, un 1 a 2

Els presidents de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i de la Penya Madridista de Sant Cugat, José Javier Beteta, ja estan del tot preparats per viure el clàssic, un partit que sempre és diferent i que es viu amb molta intensitat. El Real Madrid arriba a l'estadi blau-grana amb un avantatge de 6 punts respecte al FC Barcelona, en la 14a jornada de lliga. L'enfrontament, aquest dissabte, 3 de desembre, a les 16.15 hores, al Camp Nou.

Félez: "Guanyarem 3 a 1"

La Penya Blaugrana Sant Cugat, preparada pel clàssic. FOTO: PB Sant Cugat

Per a Josep Maria Félez, el Barça guanyarà per 3 gols a 1 al Madrid. "Espero que juguem millor que l'últim partit al camp de la Real Sociedad, encara que no es pot guanyar sempre. Guanyarem al Madrid. Ve amb baixes", detalla. Com sempre, el president de la PB Sant Cugat anirà al Camp Nou, amb l'autocar de 70 places que habitualment organitza l'entitat pels seus socis i pels santcugatencs culers. Els socis de la PB Sant Cugat que ho vulguin podran seguir el partit per televisió al local social de l'entitat que, sempre que hi hagi lloc, també s'obrirà als santcugatencs.

Beteta: "Guanyarem 1 a 2"

José Javier Beteta aposta per una victòria del seu equip, per 1 gol a 2, "amb gols de Cristiano Ronaldo i Lucas Vázquez, si juga". "Tenim moltes baixes, però un clàssic és un clàssic. Si guanyem ens col·loquem a 9 punts!", concreta.

La Penya Madridista de Sant Cugat organitzarà una botifarrada popular el mateix dissabte 3 de desembre, de 10 a 15 hores, al davant de la seva seu social, oberta a la ciutadania. Després, al local social de la penya, veuran el clàssic.

 
Comentaris

Destaquem