Quimo Torres, del Valldoreix FC B, el màxim golejador de 4a Catalana de futbol

El davanter centre, que ja ha fet 5 hat-tricks, és qui ha marcat més gols dels 30 grups de la categoria

Quimo Torres Rodríguez, davanter centre del segon equip del Valldoreix FC, és, amb 31 gols, el màxim golejador dels 30 grups de 4a Catalana de futbol. I ho ha fet en la seva primera temporada en aquest club, on també ha signat fins a 5 hat-tricks. Ha jugat 17 partits de lliga, amb una mitjana d'1,8 gols per partit. El seu immediat perseguidor és el jugador del Guinardó CF, Francesc Bonet, que ha marcat la meitat de gols (15) que Torres. El futbolista barceloní, de 22 anys, detalla que "estic jugant molt bé, amb confiança". Respecte al fet de saltar al primer equip, Torres explica que "és l'entrenador el que decideix".

Torres detalla com va aterrar al Valldoreix FC: "Conec a Jorge González, president del Valldoreix FC, i després de parlar-hi un dia vaig decidir incorporar-m'hi. Jo vaig estudiar a La Farga i al Valldoreix FC hi tinc molts amics". Torres va fer la pretemporada amb el Valldoreix FC A, després de tres anys estudiant a l'estranger.

Els seus inicis, a l'escola del Barça

Va començar a jugar a futbol a l'escola del FC Barcelona, on hi va estar sis temporades, fins a arribar a la categoria aleví. A l'AE Josep Maria Gené hi va jugar els dos anys d'infantil i el primer de cadet. Ja sent cadet de segon any, Torres va aconseguir, amb el cadet A del Junior FC, l'ascens de Preferent a Divisió d'Honor. Al Junior FC també hi va jugar el primer any de juvenil, mentre que en el segon ho va fer al Sant Ignasi, a Preferent.

El Valldoreix FC B lluita per l'ascens a 3a Catalana

El segon equip del Valldoreix FC ocupa, en aquests moments, la tercera posició en el grup 16 de 4a Catalana, a 1 punt del segon, la UD Montbau, que ocupa plaça de promoció d'ascens, i a 7 punts del líder, el Vallvidrera Senglars CF. Només falten 7 jornades perquè acabi la lliga. Torres ha assegurat que "el nostre és un equip jove i aspirem al màxim. Tenim il·lusió i ganes".

 
Comentaris

Destaquem