Rafa Nadal confia el seu circuit de tennis juvenil al Club Esportiu Valldoreix

La segona de les tres proves del nou circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre es jugarà del 23 de maig a l'1 de juny, en les categories sub-13 i sub-15. La de Valldoreix seguirà sent una de les proves del circuit

El Club Esportiu Valldoreix acollirà, del 23 de maig a l'1 de juny, la segona de les tres proves del nou circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre, en les categories sub-13 i sub-15 (masculí i femení), i en individuals. La fase prèvia està previst que es jugui del 23 al 25 de maig, i la fase final, del 26 de maig a l'1 de juny. En la categoria femenina no es jugarà la fase prèvia. L'organització és de la Fundació Rafael Nadal, però hi col·laboren molt estretament el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT).

La inscripció, a la Fundació Rafael Nadal
Cada participant ha hagut de pagar 25 euros per la inscripció, que ja estan tancades, i aquests 25 euros aniran íntegrament a la Fundació Rafael Nadal. S'hi han apuntat 250 jugadors, els mateixos que van jugar la primera prova a Mairena del Aljarafe (Sevilla), del 14 al 23 de març. Està previst la participació de jugadors de diferents punts de l'Estat espanyol. A banda de jugadors del CE Valldoreix, també hi jugaran tennistes del Club Tennis Natació Sant Cugat.

Esport i valors
A banda de la competició, l'organització farà èmfasi en el treball dels valors, com l'esport, l'esforç, la superació, l'educació i el companyerisme. Per a Carles Costa, representant de la Fundació Rafael Nadal, "aquests són els valors amb els que el Rafa Nadal se sent identificat".

Carles Costa: "La voluntat de tots és que tingui continuïtat a Valldoreix"
L'extennista professional Carles Costa ha assegurat en la presentació del torneig que el Club Esportiu Valldoreix "és un club de tennis de referència a Catalunya" i que la voluntat de tots "és que tingui continuïtat a Valldoreix". En aquesta línia, Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, ha expressat la seva volunttat que aquest torneig "sigui l'inici de molts anys".

Roger Badia, gerent de BTT, ha assenyalat que, amb aquest campionat, BTT, que enguany celebra el seu desè aniversari, acompleix els objectius i la seva filosofia: "Intentar ser pioners en coses i organitzar torneigs d'alt nivell". "Estem molt il·lusionats en aquest campionat", ha dit Badia.

3 proves i un Màster Nacional
El circuit Rafa Nadal Tour by Mapfre està impulssat per l'actual número 1 del món, a benefici de la Fundació que porta el seu nom. La competició tindrà tres proves, més un Màster Nacional que se celebrarà a Mallorca, del 19 al 21 de setembre, en el que hi jugaran els 8 millors jugadors de cada categoria, amb la presència de Rafa Nadal. A banda del Club Esportiu Valldoreix, el circuit Rafa Nadal Tour by Mapfre també es jugarà a Mairena del Aljarafe (Sevilla), del 14 al 23 de març, i a Madrid, del 18 al 27 de juliol.

La presentació ha comptat amb la presència de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Carles Costa, representant de la Fundació Rafael Nadal; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, J.F. Fernández, director del circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva de l'entitat valldoreixenca.

La Fundació Rafa Nadal es va crear el novembre del 2007, amb l'objectiu de desenvolupar programes d'ajuda i educació per a nens i adolescens socialment desafavorits amb risc d'exclusió social.

 
Comentaris

Destaquem