Rafa Robledo: "Em presento perquè no s'hipotequi el futur de la coordinadora"

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat o Mònica Mateu volen dirigir la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat. Les eleccions se celebraran el divendres 16 de gener

Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, és el segon candidat a les eleccions a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives del municipi. Robledo ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que s'hi presenta "perquè la coordinadora no acabi dividida. No volem que s'hipotequi el futur de la plataforma esportiva i, per això, hem decidit presentar-nos". Amb tot, Robledo ha assegurat que la seva candidatura "no va en contra de, va a favor de l'esport de Sant Cugat".

Els principals objectius
Robledo pretén "un canvi radical en el funcionament de la coordinadora, amb el consens de tots els clubs. Ens fixem dos grans objectius: que la coordinadora funcioni, però que funcioni, i que els clubs que l'integrin siguin sense ànim de lucre". Segons Robledo, la seva candidatura compta amb el suport de diferents entitats de la plataforma esportiva, de les que ha preferit no fer públic el seu nom. La coordinadora es podria reunir, segons Robledo, al nou local social de la Unió Ciclista Sant Cugat.

Més clubs a la coordinadora
El candidat aposta "perquè entrin més clubs a la coordinadora i assistir als actes que convoquin les entitats per conèixer quin és el seu funcionament i què fan". En aquest sentit, Robledo està a favor de l'entrada del Qbasket Sant Cugat, que ha demanat, formalment, entrar a formar part de la plataforma esportiva.

Robledo també ha dit que vol "buscar patrocinadors, posar en marxa un web -la coordinadora no en té-, fer jornades de formació i mantenir bones relacions amb l'Ajuntament de Sant Cugat".

No tanca la porta a ningú
Rafa Robledo està disposat a reunir-se, si li demana, amb Mònica Mateu, que encapçala l'altra candidatura que opta a la presidència. "Si vol parlar amb mi, cap problema. Jo atendré a tothom que vulgui parlar amb mi". Amb tot, Robledo diu que si s'entrevista amb Mateu "s'ho mirarà tot amb lupa".

Les eleccions, el divendres 16 de gener
Si no hi ha canvis, els 14 clubs que integren la coordinadora escolliran, el divendres 16 de gener, el sisè president de la plataforma esportiva, després de Toni Pérez, Ramon Martos, Ignasi Bassó, Lourdes Llorente i Joan Salabert. Les eleccions començaran a les 19.30 hores, a la Sala d'Actes del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Els 4 punts de l'ordre del dia d'aquesta sessió de treball són: renovació dels càrrecs de la junta directiva; aprovació de l'adaptació dels estatuts a la nova normativa; aprovació de la incorporació del QBasket Sant Cugat a la coordinadora, i precs i preguntes.

 
Comentaris

Destaquem