Rafa Robledo, nou president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat

El santcugatenc, que en els últims set mesos ha estat president en funcions, ha comptat en les eleccions amb el suport dels 12 clubs de la plataforma

Rafa Robledo, que en els últims set mesos ha estat el president en funcions de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat -Mònica Mateu va dimitir el 24 de juliol-, és el nou president d'aquesta associació. Així ho han decidit els 12 clubs que formen part de la coordinadora, en les eleccions a la presidència que s'han celebrat aquest dilluns, 27 de febrer, al vespre, al local social de la Unió Ciclista Sant Cugat, escenari habitual de les reunions de la plataforma. Abans de les eleccions, Robledo ha assegurat als representants dels clubs que "em presento perquè no hi ha cap altra candidatura". Els cinc clubs que han estat present en les eleccions han estat la Unió Ciclista Sant Cugat, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Sant Cugat Esport FC, el Qbasket Sant Cugat i el Futbol Sala Sant Cugat.

Robledo, que també és president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ho hauria de ser els pròxims 5 anys, però ha advertit que "quan deixi de ser president de la Unió Ciclista, també ho deixaré de ser de la coordinadora. És lògic". En la nova junta directiva repeteixen Carles Suay (Futbol Sala Sant Cugat), secretari, i Miquel Garcia (Sant Cugat Esport Futbol Club), tresorer.

Robledo: "Volem fer renéixer la coordinadora"

Després de l'acte, Robledo ha explicat al TOT Sant Cugat que, amb la seva presidència, "és el final d'un procés i el començament d'un canvi envers l'esport a Sant Cugat. Volem aconseguir fer renéixer la coordinadora, que no vol dir que estigui morta. Hi ha molta gent darrera dels clubs que formen part de la plataforma i no els podem descuidar. Volem ser una associació capdavantera". Robledo també ha dit que "tots els clubs som el mateix i ens hem de posar d'acord i anar tots junts".

Respecte a quin ha de ser el posicionament de la coordinadora respecte a l'Ajuntament, el mandatari ha afirmat que "les relacions han de ser cordials, per necessitat. Hem de ser bons veïns, i això l'Ajuntament ho té clar". Durant l'acte, que ha durat uns 35 minuts, el president ha assenyalat que la coordinadora presentarà la sol·licitud corresponent per rebre una subvenció econòmica -com qualsevol altra entitat- a l'Ajuntament.

La jornada multiesportiva, sense data

La jornada multiesportiva, encara sense data, es podria celebrar, segons Robledo, a final de temporada, als voltants de la Festa Major, però no dins d'un acte propi de Festa Major. Durant l'acte, també s'ha explicat que el web de la coordinadora està a punt de sortir a la llum.

 
Comentaris

Destaquem