Raimon Casas, a un pas de ser president del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Actual membre de la Junta Directiva sortint, Raimon Casas lidera l'única candidatura presentada abans del termini establert i només faltarà la ratificació dels socis en l'Assemblea Ordinària del club

Els socis del Pati Hoquei Club Sant Cugat es reuniran, el dimarts 29 d'octubre a l'Aula del pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, per a ratificar l'única candidatura a la presidència, liderada per Raimon Casas. Així doncs, l'actual vocal de la Junta Directiva sortint va presentar abans del termini, el 10 d'octubre, una candidatura validada per la Junta Electoral. Amb tot, en cas que els socis del club ratifiquin aquesta candidatura en l'Assemblea Ordinària, Raimon Casas assumirà en els pròxims 4 anys la tasca de Keko Marzá, qui ha presidit l'entitat vermell-i-negre en els darrers 6 anys.

Amb això, el president sortint ha fet una valoració dels seus 6 anys de mandat: "Fem un balanç molt positiu. Tot i que sempre es pot fer més, els resultats esportius i socials han estat molt bons. Hem assolit una fita històrica amb l'ascens del primer equip masculí a OK Lliga, màxima categoria estatal, mentre que el femení ha alternat en els darrers anys la màxima categoria estatal i la categoria de plata de l'hoquei patins espanyol".

D'altra banda, Keko Marzá ha explicat els motius que l'han impulsat a fer un pas enrere perquè una nova junta assumeixi les responsabilitats: "Ha estat un mandat molt llarg i amb molta feina, a vegades difícil de compaginar amb les responsabilitats laborals i familiars, ja que requereix molta implicació i hores. Tot i això, he tingut molta ajuda dels meus companys de la Junta Directiva. Amb tot, he cregut que era positiu pel club una regeneració, amb gent diferent i amb idees noves".

Finalment, el fins ara actual president ha volgut donar suport a la nova candidatura: "Ho deixo amb la tranquil·litat que el club es quedarà en bones mans. Si els hi hagués de donar un consell, els hi diria que busquessin sempre una coherència entre la política del club i els àmbits esportius i socials. D'altra banda, que vetllin per la part econòmica, clau perquè tot funcioni adequadament, i que posin moltes ganes".

 


Única candidatura, amb presència de membres de la darrera junta


Així doncs, en el projecte liderat per Raimon Casas, els actuals membres de la Junta Directiva sortint Joan Pont, Jordi Añols, Jordi Rius i Judit Pueyo l'acompanyaran en aquest nou camí. Amb tot, l'estructura d'aquesta nova Junta Directiva serà la següent: Raimon Casas com a president, Meritxell Martí exercirà de tresorera, Antonio Garcés serà el secretari, Antonio Corral i Joan Pont els vicepresidents i Pau Artús, Albert Puig, Manel Monllaó, Santiago Porto, Jordi Rius, Albert Andrés, Jordi Añols, Jordi Puntí i Judit Pueyo faran de vocals.

 
 
Comentaris

Destaquem