El Rally Dakar es trasllada al Golf de Sant Cugat

El club santcugatenc ha estat escenari de la presentació del jove pilot Pau Navarro, de l'equip X-Raid

El Club de Golf Sant Cugat s'ha vestit de gala per presenciar la presentació de la jove promesa Pau Navarro, que amb 19 anys, farà el seu debut en la categoria Ultimate del Rally Dakar 2024. Amb això, les instal·lacions del club santcugatenc han estat escenari d'aquesta festa del motor, en el qual Navarro ha revelat el seu cotxe: un Mini John Cooper Works Rally Plus.

El pilot Pau Navarro va estar present en el Golf de Sant Cugat. FOTO: Rafiniphoto

El pilot Pau Navarro va estar present en el Golf de Sant Cugat. FOTO: Rafiniphoto


Navarro, tot i tenir només 19 anys, ha estat present en els últims 3 Rally Dakar. En el 2021 ho va fer com a copilot de camió d'Álex Aguirregaviria, mentre que el 2022, també en camions, va ser copilot de Pato Silva. Ja en el 2022, el pilot català va debutar per primera vegada i ho va fer en la categoria T4, amb una meritòria 9a posició.

Pau Navarro dins del cotxe amb el qual participarà al Rally Dakar 2024. FOTO: Rafiniphoto

Pau Navarro dins del cotxe amb el qual participarà al Rally Dakar 2024. FOTO: Rafiniphoto


Aquest any, el jove de Llagostera participarà amb Gonçalo Reis com a copilot: "El meu somni és acabar entre els 10 primers, però hi ha una 30a de pilots que tenen el mateix repte i compten amb més experiència". En aquesta edició, el Rally Dakar es farà a Aràbia Saudita, entre el divendres 5 i el divendres 19 de gener, amb més de 5.000 quilòmetres cronometrats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem