Ramon Adàlia, campió d'Espanya juvenil d'atletisme

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat el millor en la prova de triple salt, millorant en 30 centímetres la seva millor marca personal

L'atleta de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Ramon Adàlia Agustí, de 16 anys, s'ha coronat campió d'Espanya en la categoria juvenil i en la prova de triple salt. A més, amb un salt de 14.92 metres ha millorat en 30 centímetres la seva millor marca personal. El 38è Campionat d'Espanya Juvenin en Pista Coberta s'ha celebrat aquest dissabte, 14 de març, a Sant Sebastià.

Dues medalles de plata al català infantil

Les també atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Queralt González Llobregat i Noa Rodríguez Izquierdo s'han penjat la medalla de plata en la jornada final del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta. González, de 12 anys, ha estat 2a en la prova dels 1.000 metres, amb un registre de 3.12.49, i Rodríguez, d'11 anys, també 2a en els 2.000 metres marxa, amb un temps de 10.29.31.

El Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta s'ha celebrat aquest dissabte, 14 de març, a Sabadell.

Tres medalles al català cadet

Al 19è Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta, el Club Muntanyenc ha aconseguit 3 medalles, 1 d'or i 2 de plata. Jael Bestué s'ha coronat campiona en la prova dels 60 metres, amb una marca de 7.76, registre que representa un nou rècord dels campionats.

Pol Abradó ha estat 2n en llançament de pes, amb un llançament de 13.96 metres. Àngels Massana també ha estat 2a en els 3 quilòmetres marxa, amb un temps de 15.20.28. El Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta s'ha celebrat aquest diumenge, 15 de març, a Sabadell.

 
Comentaris

Destaquem