Ramon Cuñé, nou director tècnic de l'àrea masculina de bàsquet de la UE Sant Cugat

Cuñé era fins ara el coordinador de l'àrea masculina. Xavier Dorio treballarà, a partir d’ara, com a director tècnic de l’àrea femenina

Ramon Cuñé és el nou director tècnic de l'àrea masculina de la secció de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat. Cuñé n'era fins ara el coordinador. Així ho ha anunciat el club aquest dilluns, 11 de gener, en un comunicat de premsa. Xavier Dorio treballarà, a partir d’ara, com a director tècnic de l’àrea femenina.

Cuñé: “Volem ser un club de referència a Catalunya en la formació d’entrenadors”

A la nota, Ramon Cuñé assegura que “prioritzarem la formació d’entrenadors i buscarem projectar idees conjuntes amb tots ells per mirar de ser un club de referència a Catalunya en aquest aspecte. Vull agrair als actuals entrenadors del club la feina que porten fent en aquests darrers mesos, així com a les famílies dels nostres jugadors i a la junta directiva per poder treballar amb tanta facilitat. Per il·lusió, ganes i treball crec que ningú em pot guanyar, així que estic igual d’entusiasmat que el primer dia per fer-ho tot el millor possible”.

Ferrer: “Cuñé està fent un gran treball”

El vicepresident de l’àrea esportiva masculina de la UE Sant Cugat, Eduardo Ferrer, també ha assenyalat que Cuñé està fent un gran treball i aquest nomenament és una molt bona notícia per a la UE Sant Cugat. Tenir l’estructura tècnica consolidada ens dóna marge per realitzar una bona planificació en la mateixa línia iniciada el 2015: millora contínua dels jugadors, formació d’entrenadors, sessions i campus de tecnificació, estructures sòlides de preparació física, serveis de fisioteràpia i mètodes de joc estructurats per categories”.

 
Comentaris

Destaquem