Raquel Brun prepara la Lliga Europea de voleibol amb la selecció espanyola

La jugadora del CV Sant Cugat, de només 18 anys, està entrenant amb el combinat nacional al Centre d'Alt Rendiment

La jugadora santcugatenca de voleibol, Raquel Brun, prepara des de fa dues setmanes la Lliga Europea de voleibol amb la selecció espanyola. Brun, que aquest any ha jugat la seva última temporada com a juvenil, ha estat inclosa a la llista de les 24 esportistes que opten a disputar la competició aquest estiu.

En cas d'entrar a la llista definitiva, Brun debutaria l'1 de juliol, data que donarà el tret de sortida de la competició, a Sèrbia. 14 jugadores són les que escollirà el seleccionador Francisco Manuel Hervás per participar a la Lliga Europea. Aquestes s'enfrontaran als combinats de Sèrbia, Romania i Hongria a la fase prèvia. Els altres dos grups d'aquest primer tram de competició els formen Bulgària, França, Suïssa i Turquia, i Dinamarca, Grècia, Israel i la República Txeca.

A l'espera de la llista definitiva
Raquel Brun i la resta d'integrants de l'equip s'entrenen des de fa dues setmanes al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Brun, juntament amb Anna Espadalé –que també ha jugat al primer equip del CV Sant Cugat– i Maria Segura, les dues del FC Barcelona, són les tres úniques jugadores catalanes que participen a la concentració. La santcugatenca està vivint aquests dies amb "molta il·lusió de poder entrenar amb la selecció" i ha destacat que "per a mi és un honor i una gran oportunitat".

Durant els propers dies, el seleccionador nacional descartarà 8 jugadores, i de les 16 que restin en deixarà fora a dues més abans de fer-se oficial la llista definitiva per a la Lliga Europea de voleibol.

 
Comentaris

Destaquem