Raquel Brun, subcampiona de la Copa de la Reina de voleibol

La jugadora de Sant Cugat, de 20 anys, ha jugat per primera vegada el torneig del KO. Amb el seu club, el Valeriano Allés Menorca, ha disputat tots els minuts d'aquest campionat

En la seva primera participació en una Copa de la Reina de voleibol, la jugadora de Sant Cugat, Raquel Brun Forcadell, s'ha coronat subcampiona amb el Valeriano Allés Menorca. En la final, el conjunt menorquí ha perdut (3-0) davant el líder de la Superlliga Femenina 1 i també equip amfitrió, l'Embalajes Blanco Tramek Murillo. La 34a edició de la Copa de la Reina s'ha jugat del 31 de gener al 2 de febrer, a Logronyo.

Raquel Brun, de 20 anys, ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "hem fet un torneig molt bo. Hem arribat molt cansades a la final i, a més, l'Embalajes Blanco Tramek Murillo, que jugava a casa seva, és un equip que està molt per sobre de la resta de conjunts. Per això és líder en solitari a la Superlliga 1, amb només 2 sets en contra". Brun també s'ha mostrat orgullosa d'haver jugat per primera vegada la Copa de la Reina: "És una competició totalment diferent a la lliga".

Ha jugat tots els minuts del campionat
En els quarts de final, l'equip de Raquel Brun ha superat el CVB Barça, 3r a la Superlliga 1, per 3 sets a 1, i en semifinals, el GH Leadernet, 2n a la lliga, per 3 sets a 0. Brun ha jugat tots els minuts dels tres partits que ha disputat.

A la Superlliga Femenina 1, el Valeriano Allés Menorca ocupa la 8a posició de 12 equips i ha entrat a jugar la Copa de la Reina en l'última plaça de classificació. "Vam entrar pels pèls. Vam fer un inici de temporada molt dolent. Ara, estem en línia ascendent", detalla.

Després de jugar la temporada passada a l'IBSA CV ACE Gran Canaria 2014, actual 4rt classificat a Superlliga 1, Raquel Brun, que juga en la demarcació de 4 receptora, va fitxar aquesta campanya 2013-2014 pel Valeriano Allés Menorca. Brun compagina el voleibol amb els estudis d'administració i direcció d'empreses.

Raquel Brun s'ha format en les categories de base del Club Voleibol Sant Cugat. Va començar-hi a jugar en la categoria aleví d'últim any i va marxar com a juvenil d'últim any (dels 12 als 18 anys).

Nerea Gómez, la millor jugadora atacant
La jugadora santcugatenca Nerea Gómez, també exjugadora del CV Sant Cugat, ha estat la millor jugadora atacant del campionat (juga en la posició d'oposada), gràcies en bona part als 23 punts que va fer als quarts de final. Malgrat la seva excel·lent actuació, el seu equip, el CVB Barça, va ser eliminat pel Valeriano Allés Menorca de Raquel Brun.