Recital del DSV Sant Cugat per recuperar les places d'accés al play-off al títol

Les vermell-i-negres es van imposar amb solvència davant un rival directe per participar en les eliminatòries pel títol

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat va guanyar un duel crucial per al play-off al títol, i és que les vermell-i-negres es van imposar 0 a 3 al CV Kiele Socuéllamos, el dissabte 4 de febrer. Tot i la igualtat en els sets, les santcugatenques no els va tremolar el pols en els minuts decisius dels diferents parcials per acabar imposant-se a un rival directe en la classificació.

Així doncs, tot i que les locals van sortir millor sobre el terreny de joc (9 a 5), a poc a poc el DSV Club Voleibol Sant Cugat va poder anar recuperant diferències en el marcador (16 a 16), amb una Itziar López molt encertada en els seus atacs. A més, les vermell-i-negres van aprofitar un seguit d'errades del CV Kiele Socuéllamos per sumar el primer punt (23 a 25).

En el segon set, l'equip va sortir millor sobre la pista, amb una excelsa Camila Maldonado a la xarxa (4 a 7). A més, Raquel BrunItziar López es van sumar al recital per aconseguir obrir una escletxa en l'electrònic (10 a 15). Ja amb l'avantatge, Maldonado va seguir treballant per certificar guanyar el segon punt (18 a 25).

En el darrer parcial, major igualtat, i és que fins al 12 a 12, les santcugatenques no van poder escapar-se en el marcador. A partir d'aquí, Zoi Mavrommatis i Camila Maldonado van continuar treballat per agafar distància i certificar el partit per 18 a 25.

Amb aquest triomf, el DSV Club Voleibol Sant Cugat se situa en la 6a i darrera posició que dona accés al play-off al títol, després d'avançar precisament el CV Kiele Socuéllamos. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres rebran la visita del Heidelberg Volkswagen, penúltim classificat, el dissabte 11 de febrer.