Rècord participatiu en la 28a Cursa Popular de la Floresta

En aquesta prova, de 8 quilòmetres, hi han participat un total de 299 atletes. Marc Garcia Giménez, del club Corredors.cat, i Txell Calduch Prat, del FC Barcelona, han estat els campions de la prova. El terrassenc hi participava per primera vegada, mentre que la manresana ha sumat la seva segona victòria consecutiva

Marc Garcia Giménez ha guanyat per primera vegada aquesta cursa. FOTO: À. López Puig Marc Garcia Giménez ha guanyat per primera vegada aquesta cursa. FOTO: À. López Puig
Un total de 299 atletes han participat aquest diumenge en la 28a Cursa Popular de la Floresta, prova que s'han adjudicat Marc Garcia Giménez, del club Corredors.cat, i Txell Calduch Prat, del FC Barcelona. Aquesta xifra suposa el rècord de participació d'una prova que, des de la 25a edició, ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu important.

El terrassenc Marc Garcia ha finalitzat el nou circuit de 8 quilòmetres amb un temps de 27 minuts i 46 segons, en la seva primera participació en aquesta cursa. Aquesta temporada, Garcia, de 33 anys, també ha estat primer en la Cursa Sant Cugat DiR i tercer a la Mitja Marató de Sant Cugat. Per la seva banda, la manresana Txell Calduch, de 32 anys, ha sumat la seva segona victòria consecutiva en aquesta cursa, amb una marca de 30.26. Els primers atletes florestans en creuar la línia de meta han estat Carles Gorgas i Teresa Sàrrias. També hi han pres part 18 atletes de diferents categories de base, que han hagut de recórrer una distància de 1.700 metres.

Enguany, l'organització, el Centre Excursionista Independent (CEI) de Catalunya, ha apostat per un traçat de 8 quilòmetres, tres més que en les últimes edicions. El circuit ha combinat l'asfalt i els camins de sorra. El TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat han estat, un any més, una de les empreses col·laboradores d'aquesta cursa.

 
Comentaris

Destaquem