El retard en el canvi de gespa del camp no desllueix la presentació del CFU Mira-sol

El president, Joan Salabert, ha anunciat a les famílies que el canvi de gespa del camp de futbol de Mira-sol es realitzarà un cop acabada la temporada

El CFU Mira-sol Baco ha lluit els seus 30 equips i 350 jugadors en una presentació plena de llums i somriures, al Camp de Futbol Municipal de Mira-sol, el divendres 21 d'octubre. Amb això, i sota el nom de Cada cop fem més soroll al barri, el club verd-i-negre ha mostrat ser una entitat referent a Mira-sol i que compta amb un projecte consolidat, amb més de mig segle d'història.

Presentació equips CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament

El club compta amb 350 jugadors en les diferents categories. FOTO: Ajuntament


En aquesta temporada, el club està conformat per 30 equips i 350 jugadors. Pel que fa a la branca masculina, el CFU Mira-sol Baco compta amb 1 equip d'iniciació (Mirasolencs), 3 prebenjamins, 5 benjamins, 4 alevins, 3 infantils, 2 cadets, 2 juvenils, 1 sènior i 1 veterà, mentre que la branca femenina té 1 benjamí, 1 benjamí-aleví, 2 alevins, 1 infantil, 1 cadet-juvenil de nova creació i 1 sènior. A més, el club compta amb un equip inclusiu amb jugadors de diversitat funcional.

Presentació equips CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament

Presentació d'equips CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament


Durant la presentació d'equips, l'entitat verd-i-negra ha volgut retre un homenatge a la jugadora del FC Barcelona B, Esther Laborde, la qual va competir amb el CFU Mira-sol Baco durant 2 temporades en la categoria de prebenjamí. "Estic molt contenta d'haver pogut participar en la presentació d'equips del CFU Mira-sol Baco, i és que jo vaig començar a jugar a futbol aquí" ha especificat la blau-grana.

La jugadora del FC Barcelona Esther Laborde va estar formada en el CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament

La jugadora del FC Barcelona Esther Laborde va estar formada en el CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament


Per la seva banda, el president del club de futbol, Joan Salabert, ha volgut agrair a les famílies la confiança en inscriure els jugadors en el CFU Mira-sol Baco "Gràcies a tots vosaltres que ens confieu els vostres fills. Nosaltres esperem ajudar-vos en l'educació i el creixement, i és que a més de l'esport, volem que puguin formar-se en valors". La part negativa, però, ha arribat quan el president ha anunciat que el canvi de la gespa del camp de futbol es realitzarà un cop acabada la temporada, i no durant el desembre com estava previst.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i el president del club, Joan Salabert, en la presentació d'equips del CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i el president del club, Joan Salabert, en la presentació d'equips del CFU Mira-sol Baco. FOTO: Ajuntament


Finalment, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mirea Ingla (ERC Sant Cugat) ha felicitat el CFU Mira-sol Baco per ser un club que aposti pels equips femenins i pel futbol inclusiu: "El CFU Mira-sol Baco reflecteix 2 valors importants, i és que aposta per l'avenç del futbol femení i pel futbol inclusiu. És important que les nenes tinguin referent com l'Esther Laborde. A més, el club és el centre neuràlgic del barri i això és crucial per la socialització".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem